Vinn hjelp til din markedsføring i Bergen 

Markedssjefene åpner avdeling i Bergen og ønsker å hjelpe lokalt næringsliv i en krevende tid. Nå inviteres derfor selskaper som har behov for markedsføringshjelp til en uhøytidelig konkurranse, der en heldig vinner stikker av med skreddersydd markedsføring til en verdi av 30.000 kroner.

Markedsføring er viktigere enn noen gang og en av våre største styrker er kombinasjonen av strategisk og operativ markedsføring, for både små og store selskaper. Nettopp derfor ønsker vi å gi bort en markedsplan som faktisk fungerer - til et lokalt selskap som faktisk trenger det! 

Hva kan du vinne?

Du kan vinne skreddersydd markedsføring som utvikles ut fra ditt behov og dine mål. Premien passer for deg som har behov for en god plan og en “rød tråd” i markedsføringen av selskapet. Premien inkluderer et oppstartsmøte, en tre timers workshop og leveranse på en operativ og konkret markedsplan med målgrupper, kanalvalg og aktiviteter for 2021. 

Leveransen har en verdi på 30.000 kr og inkluderer 25 timer med ditt eget team av dyktige markedsførere fra Markedssjefene. Kostnader til tredjepart, for eksempel annonsekostnader, er ikke inkludert. Premien må benyttes innen 1. mars 2021.

Hvem kan vinne?

  • Selskapet holder til i Bergensregionen og trenger hjelp med markedsføring
  • Selskapet har ikke egne markedsførere som kan utføre samme jobb
  • Selskapet har ambisjoner om å bruke penger på markedsføring i 2021, slik at planen faktisk kan realiseres

Hvordan kan du vinne?

For å delta må du fylle ut skjema under og kort fortelle oss hvorfor nettopp din bedrift bør vinne. Vi trekker en vinner blant alle selskapene som deltar og som oppfyller betingelsene i konkurransen mandag 4. januar 2021.

 


Er ditt selskap rustet for 2021?

 La oss hjelpe deg med markedsføringen! Fortell oss hvorfor akkurat din bedrift bør vinne i skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av markedsføringshjelp til verdi av 30.000 kr.